Adela Rodríguez penja per 25è dia l’estelada a la Diputació

Adela Rodríguez, membre del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, ha penjat avui per vint-i-cinquè dia, l’estelada a la Diputació de Tarragona. Amb aquesta iniciativa la CUP pretén denunciar la decisió del president de la corporació Josep Poblet, de no permetre que l’estelada pengi de la finestra del despatx de la CUP a la Diputació.

El passat 2 de novembre, Josep Poblet comunicava al Grup Polític de la CUP a la Diputació de Tarragona, que “us demano que al més aviat possible retireu la bandera que oneja a la finestra exterior de la tercera planta del Palau de l’Edifici, corresponent al despatx del vostre grup polític”, emparant-se en la legislació espanyola.

En fer cas omís a aquest emplaçament i denunciar públicament aquesta acció, el president Poblet va ordenar al servei de seguretat de l’edifici de fer retirar l’estelada de la finestra. Aquesta operació s’ha realitzat des de llavors, cada dia, portant avui vint-i-cinc dies des de que es va retirar per primer cop.

Davant d’aquesta actitud, Adela Rodríguez del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, ha estat avui la vint-i-cinquena persona que des del 2 de novembre ha vingut cada dia al despatx de la Diputació de Tarragona per tornar-la a penjar i reivindicar la necessitat de desobeir la legislació espanyola per avançar en el procés constituent de la República Catalana legitimat per la ciutadania el passat 27 de setembre.

Per aquest motiu, Rodríguez ha conclòs la seva visita a la Diputació dient “senyor Poblet: no ens cansarem!”.