Després d’iniciar la gira comarcal a Vandellòs i passar per Riudecanyes, aquest proper dissabte 25 de març a les 7 del vespre al Bar La Sala del Casal de Riudecols, la CUP ha organitzat una nova assemblea informativa, que comptarà amb la participació del diputat al Parlament Sergi Saladié, el diputat provincial Edgar Fernández, i les conselleres comarcals Pere Campíñez i Marta Llorens.
L’objectiu d’aquestes trobades, és apropar al territori la tasca que desenvolupa la CUP a les institucions supramunicipals, davant la falta de coneixement general de la ciutadania sobre les competències d’aquests òrgans públics, causada per la manca de transparència, opacitat i participació. Així com també, escoltar les demandes del veïnatge i plantejar el debat sobre les principals problemàtiques que afecten al municipi que es visita.
Un cop visitat Riudecols, el proper divendres 31 de març a 2/4 de 9 del vespre a la Casa de Cultura de Riudoms, es realitzarà una nova assemblea informativa amb la participació dels mateixos càrrecs electes. Per últim, des de la CUP ja s’està treballant en una nova assemblea informativa de cara al mes d’abril, amb l’objectiu, de recórrer tots i cadascun dels municipis de la comarca en els propers mesos.
riudecolsxarxes
riudomsxarxes