Per segon dia consecutiu, Josep Poblet (CiU) ha ordenat als treballadors de la Diputació de Tarragona de retirar l’estelada que penja a la finestra del despatx de la CUP, sense el permís d’aquesta i sense que els representants d’aquesta hi fossin presents.

Davant d’aquesta actitud per part del president de la Diputació, el Grup Polític de la CUP continuarà insistint en penjar l’estelada a la finestra del seu despatx, cada cop que aquesta sigui retirada.

Avui, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de La Canonja i conseller comarcal del Tarragonès, Joan Pons, ha portat una estelada des del seu municipi, per tal que aquesta torni a lluir a la finestra del despatx de la CUP a la Diputació.

Joan Pons ha demanat explicacions a Poblet i ha defensat “el dret a la llibertat d’expressió”, a més de recalcar que “estem immersos dins d’un procés de transició en el que ens pensem que CDC també hi és present, i per això, no entenem com es poden produir fets d’aquestes característiques, quan Poblet hauria d’estar donant suport a aquest procés en lloc d’abstenir-se en la votació d’adhesió de la Diputació a l’AMI, per exemple”.