El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Torredembarra, Toni Sacristan, ha estat l’encarregat per desè dia consecutiu de penjar l’estelada a la finestra del despatx de la CUP a la Diputació de Tarragona.

Sacristan ha plantejat la contradicció que suposa al seu parer, el fet que a la Diputació de Tarragona CDC retiri cada dia l’estelada de la finestra del despatx de la CUP, mentre que al seu municipi, CDC va votar a favor de que l’estelada onegi en solitari al terrat de la Casa Consistorial.

És per això que Sacristan ha instat a CDC “a que siguin coherents amb el món municipal i amb la Declaració del Parlament del passat 9 de Novembre i no tornin a retirar l’estelada del despatx de la CUP”.

En cas contrari, Sacristan ha respost que “vindrem cada dia si fa falta d’arreu del Baix Penedès, el Camp i les Terres de l’Ebre per tornar a penjar-la i seguint treballant perquè el procés constituent tiri endavant, tant en matèria simbòlica com és el cas de l’estelada, com portant a la pràctica la desobediència a l’Estat per resoldre els greus problemes socials que patim tots i totes les catalanes, mitjançant el pla de xoc aprovat en l’annex de la Declaració del passat 9 de novembre al Parlament”.