La CUP de Reus se suma a la campanya #AvuiPenquem en contra de la Constitució Espanyola

Aquesta setmana la CUP de Reus ha apel·lat als grups municipals ERC i Junts per Reus, com a socis de govern independentistes, a obrir les portes de l’Ajuntament el 6 de Desembre, Dia de la Constitució Espanyola. Les regidores de la CUP, en espera que aquest govern se sumés a l’acció de protesta, han anat al consistori a treballar però se l’han trobat tancat.

La CUP, sota el lema #AvuiPenquem, ha engegat una campanya perquè tots els càrrecs electes vagin a treballar amb normalitat aquest divendres 6 de desembre com qualsevol dia laborable, dins d’una crida a respectar la sobirania municipal i a obrir els ajuntaments en tant que no es reconeix ni la constitució ni l’estat espanyol com a marc jurídic propi.

Les regidores de la CUP de Reus, al trobar-se l’Ajuntament tancat han traslladat la seva activitat habitual al despatx que té la formació al Casal Despertaferro. Allà hi restaran tot el matí planificant la feina de la setmana següent, en relació a les properes reunions i campanyes que el grup està engegant.

A les 12 del migdia, les regidores participaran en l’acte de protesta a la Constitució Espanyola a la Plaça Mercadal. Aquest és un dels actes que se suma a tot un seguit de convocatòries d’arreu del territori.