A Reus… sempre toca!

La CUP de Reus hem volgut reforçar la campanya de civisme de l’Ajuntament de Reus, amb una línia pròpia per advertir dels comportaments incívics que realment pertorben la convivència a la ciutat: el problema és que no es sancionen amb la mateixa exemplaritat que les multes per fer ús de l’espai públic.

⚠️ 1.000 pisos buits en mans de la banca en un context d’emergència social! Els comportaments incívics dels bancs fan que la gent marxi dels seus barris, que els comerços tanquin i que els veïns i veïnes vegin alterada la seva convivència.

⚠️ MAL SERVEI, A PREU D’OR! 💸 Pròrrogues milionàries a empreses sense fiscalitzar el servei prestat a la ciutadania? Incivisme és la sinistralitat i la precarietat amb la que conviuen els treballadors del servei de la brossa 🔴.

🔴 A l’Hospital, si vas per la pública… esperes el triple❗️ 🆘 Un acte incívic que afecta greument la salut dels nostres veïns i veïnes 🤕. Incivisme és ⚠️ fer pagar als usuaris i treballadors de l’Hospital els deutes generats per la corrupció i el mal finançament de la sanitat pública!