La CUP insisteix en la venda com a solució per a l’estadi municipal

Davant la decisió del Reus Deportiu de no presentar-se a la licitació per fer ús de l’estadi municipal, la CUP demana de nou al govern que el posi en venda immediatament per evitar la marxa del club de la ciutat

La formació torna a proposar invertir els diners de la venda per crear nous equipaments esportius municipals assequibles per a tothom per “crear salut”

 

La CUP de Reus reitera la seva aposta per vendre l’estadi municipal al Club de Futbol Reus Deportiu després que l’entitat esportiva hagi decidit no presentar-se a la licitació per fer ús de l’estadi i opti per construir un camp propi.

Oriol Ciurana ha recordat que aquesta és la postura que ha defensat la Candidatura des d’un principi per beneficiar tant al Club com a tota la ciutadania reusenca. És per això que la formació demana al govern de Pellicer que posi a la venda l’estadi immediatament per tal que el Cub el pugui comprar, adaptar segons les seves necessitats i evitar, així, que l’entitat marxi de la capital del Baix Camp.

La insistència de la CUP per vendre l’estadi per uns 5 milions d’euros té una aposta clara, com ha reiterat Ciurana. I és que, segons el regidor, pretenen “invertir tot allò que es recapti de la venda per construir noves instal·lacions esportives que fan falta a Reus, com per exemple, a la zona nord”.

A més, recorden que “ara que des del govern es demana fer salut des de totes les polítiques, la millor opció és vendre l’estadi i invertir en noves instal·lacions esportives municipals per garantir una salut equitativa a totes les persones, sigui quina sigui la seva edat i visquin on visquin de Reus”.

Davant d’aquest escenari, la CUP ha tornat a carregar contra la “poca capacitat de gestió i la manca de planificació” de l’actual govern reusenc que “actua sense cap pla de mandat i sense saber llegir les necessitats de la ciutat”.