Eli Sánchez penja l’estelada a la Diputació

Eli Sánchez, membre del col·lectiu feminista tarragoní Cau de Llunes, ha penat per vint-i-setè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Sánchez ha aprofitat l’ocasió per presentar la campanya “Ens volem vives i amb vides dignes” que va arrencar ahir a Tarragona amb una concentració de record a la tarragonina assassinada fa unes setmanes, com també, per demanar un consum responsable, sostenible i no-sexista en la campanya comercial de les properes setmanes.
Un dia més, i ja en van vint-i-set, el president de la Diputació Josep Poblet ha ordenat retirar l’estelada de la finestra del despatx de la CUP al palau de la Diputació de Tarragona. Un dia més, i avui ha estat el torn d’Eli Sánchez de Cau de Llunes, l’ha tornada a penjar.

Aprofitant la visita de Sánchez, ha presentat la campanya “Ens volem vives i amb vides dignes” que ha iniciat Cau de Llunes a Tarragona per tal de denunciar els feminicidis, és a dir, els assassinats per violència de gènere.

Igual com ja desenvolupa el col·lectiu feminista reusenc L’Hora Violeta des de fa mesos, Cau de Llunes convocarà per cada assassinat masclista una concentració de denúncia a la cantonada entre la Rambla Vella i el carrer Sant Francesc de Tarragona.

Precisament, ahir al vespre es va realitzar la primera concentració en record a una tarragonina assassinada fa unes setmanes i es va anunciar que per cada assassinat masclista es tornarà a convocar per tal de denunciar aquest “feminicidi”.

Per últim, Sánchez també ha volgut aprofitar la seva visita per demanar un consum responsable i sostenible, però sobretot no-sexista, davant de la campanya comercial de Nadal. Especialment, Sánchez ha posat l’èmfasi amb els joguets que es regalarà a la canalla, per tal que aquests tinguin uns valors educatius i socials que trenquin amb el model patriarcal de la gran indústria.