Jaime Rodríguez planteja la necessitat del Pla de xoc

El membre de la CUP de Tarragona, Jaime Rodríguez, ha penjat avui per vint-i-unè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Rodríguez ha parlat de la urgència d’impulsar el Pla de xoc des del Parlament, per fer front a l’emergència social que viuen barris com el seu, Bonavista.

Jaime Rodríguez ha obert la ronda setmanal i ha penjat, per vint-i-unè dia, l’estelada a la Diputació de Tarragona. Una acció que la CUP porta fent cada dia per denunciar l’actitud del president Josep Poblet (CDC) que la fa retirar cada dia als serveis de seguretat de la seu.

Rodríguez ha aprofitat la seva visita a la Diputació per plantejar la necessitat que s’acordi la implementació d’un Pla de xoc des del Parlament de Catalunya, que resolgui les diferents conseqüències de la situació d’emergència social que estan patint les classes populars arreu dels Països Catalans.

Rodríguez ha posat com a exemple, la pobresa energètica, els desnonaments… tot un seguit de problemàtiques socials, que segons Rodríguez “són la primera pedra a col·locar en aquest procés constituent que volem impulsar els catalans i catalanes, ja que precisament l’Estat propi, és l’instrument que ens ha de servir per resoldre les greus desigualtats socials que pateix el nostre poble”.