Joan Carles Casares penja l’estelada a la Diputació i parla de transparència

Joan Carles Casares, regidor de la CUP a l’Ajuntament d’Alcover ha penjat per trenta-quatrè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Casares ha aprofitat la visita per presentar “La Remor”, el butlletí de la CUP d’Alcover que explicar amb tot detall l’activitat realitzada els primeres mesos de mandat.

El regidor de la Candidatura d’Unitat Popular a l’Ajuntament d’Alcover (l’Alt Camp), Joan Carles Casares, ha visitat avui la Diputació de Tarragona per penjar per trenta-quatrè dia consecutiu l’estelada al despatx de la CUP a la Diputació.

Casares ha aprofitat la seva visita a la Diputació per presentar el primer número de la publicació “La Remor”, el butlletí de l’assemblea local de la CUP a Alcover que explica fil per randa tota l’acció política desenvolupada -dins i fora de l’Ajuntament- durant els primers sis mesos de mandat.

Dins d’aquest butlletí es publiquen les quantitats econòmiques percebudes pels tres regidors de la formació a l’Ajuntament en concepte de dietes i assistències, així com les assignacions fixes corresponents als grups polítics municipals.

Per Casares això és “una demostració de transparència que contrasta amb l’opacitat de la resta de grups municipals, així com amb el fet que el nou alcalde s’ha adjudicat un sou de 42.000€ bruts anuals”.

Casares també ha destacat que en el butlletí es dóna informació sobre el paper de la CUP al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Hi ho destaca pel fet que “absolutament ningú sap que fan i deixen de fer els partits polítics al Consell Comarcal, ni saben què es fa i es deix de fer al Consell Comarcal”. Per aquest motiu, “des de la CUP d’El Pla, Valls i Alcover treballem plegats per tal que la ciutadania sàpiga que més enllà dels ajuntaments existeixen d’altres institucions, on per exemple s’ha nomenat a dit al gerent”.