La CUP denuncia talls de subministraments il·legals part de l’empresa municipal Aigües de Reus

La formació anticapitalista demanarà la celebració d’un consell municipal extraordinari per parlar de la gestió que se n’ha fet per part de l’empresa municipal d’Aigües de Reus

La Candidatura d’Unitat Popular titlla «d’extremadament greu» el tall d’aigua a les dotze famílies en situació de vulnerabilitat del Carrer Sant Magí de Reus. El regidor Edgar Fernàndez ha compartit un vídeo avui on alerta del perill que s’hagi fet en situació de pandèmia global, en ple estiu i a famílies amb menors a càrrec. Com a resposta, Fernàndez demanarà la convocatòria d’un consell municipal extraordinari per tractar els protocols que s’estan seguint, tant de l’empresa municipal d’aigües com de Serveis Socials.

Davant la passivitat de Serveis Socials, Fernàndez recrimina que «no s’estigui fent la feina que s’hauria de fer». En aquest sentit, el regidor posa en relleu que caldria una anàlisi i un seguiment de les famílies per part de Serveis Socials, així com trobar alternatives per aquestes persones. Fernàndez també ha carregat contra l’empresa Aigües de Reus, per no oferir l’ajuda i recursos necessaris. «No entenem de què ens serveix tenir una empresa municipal d’aigües si no és per garantir els drets de les persones més vulnerables» ha exclamat.

En conseqüència, els cupaires asseguren que demanaran explicacions. Concretament volen veure quins són els protocols que se segueixen des de l’empresa municipal, quins protocols han fallat i, si convé, elaborar uns protocols nous. Segons expliquen, també preguntaran a l’àrea de Benestar Social la manera d’actuar que tenen en aquests casos, ja que consideren “injustificable” aquesta inacció per part de l’Ajuntament.