Lourdes Clavé penja l’estelada

Lourdes Clavé (regidora de la CUP a l’Ajuntament d’El Pla de Santa Maria) ha penjat avui l’estelada a la finestra del despatx de la CUP a la Diputació de Tarragona, per setè dia consecutiu. I, recorda, que l’alcalde d’El Pla de CiU va vetar una moció de la CUP per penjar l’estelada al balcó de l’Ajuntament.

La regidora de la CUP a l’Ajuntament d’El Pla de Santa Maria ha estat l’encarregada avui -per setè dia consecutiu- de penjar l’estelada a la finestra del despatx de la CUP a la Diputació de Tarragona, acabant així una setmana en la que diferents regidors de la CUP a les comarques del Camp, han volgut mostrar el seu rebuig a la decisió de Josep Poblet de fer retirar l’estelada del despatx de la CUP cada nit.

Clavé ha recordat que el que succeeix a la Diputació no és un fet aïllat, ja que el passat mes de juliol l’alcalde d’El Pla de Santa Maria (també de CiU) va vetar una moció de la CUP que instava l’Ajuntament a penjar l’estelada al balcó de la seu municipal.

Davant d’aquesta censura del debat, els regidors i regidores de la CUP van desplegar una estelada gegant des del balcó de l’Ajuntament en motiu de la Festa Mjaor.

Clavé s’ha preguntat retòricament “com pot ser que quan CiU s’erigeix com l’avantguarda del procés independentista al Parlament de Catalunya, a les institucions municipals alcaldes i presidents del mateix partit vetin la presència de l’estelada emparant-se amb la legislació espanyola”.