Núria Bota penja l’estelada i denuncia pressupostos Tarragona

Núria Bota, membre de la CUP de Tarragona, ha penjat per trenta-tresè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Hi ha vingut després d’assistir al Ple de l’Ajuntament de Tarragona, on s’han aprovat els pressupostos de 2016 que ha considerat que no ataquen les greus desigualtats socials que pateix la ciutat.

Núria Bota, membre de l’Assemblea Local de la CUP de Tarragona, on participa de les comissions d’educació i dels barris de Ponent, ha vingut avui a la Diputació de Tarragona ha penjar l’estelada per trenta-tresè dia consecutiu. Cal recordar, que el president de la Diputació Josep Poblet (CDC) la fa retirar cada dia bans de tancar l’edifici.

Bota ha aprofitat la seva visita per fer una valoració dels pressupostos de l’Ajuntament de Tarragona per al 2016, que s’han aprovat aquest matí a la plaça de la Font. Considera que els pressupostos de l’Ajuntament de Tarragona són continuistes i que no afronten les creixents desigualtats socials que pateixen les classes populars.

Com a mestre d’una escola dels barris de Ponent, ha posat l’exemple que els pressupostos només contemplen 1500€ per a activitats pedagògiques, quan segons Bota, “les activitats pedagògiques són instrument clau per resoldre les dificultats que tenen els i les alumnes de la ciutat que viuen en unes condicions socioeconòmiques més complicades”.

Més enllà d’aquest exemple, Bota ha denunciat que “tant en política educativa, com urbanística o de qualsevol altre tipus, l’Ajuntament realitza unes polítiques que tendeixen a crear cada cop majors desigualtats socials, en lloc de treball per revertir aquesta tendència i fer més estreta aquesta bretxa entre la ciutadania”.