Reis de veritat? Seguicis de mentida!

Un cop escampada la campanya Baltasar de veritat a iniciativa de l’entitat Casa nostra, casa vostra, els dos ajuntaments de més ressonància al principat que ho incomplien van córrer a posar-hi remei. Aquests últims dies, les xarxes s’han omplert de felicitacions a aquests dos ajuntaments perquè s’ho havien pensat. A Girona no hi som, però a Reus sí i hem de dir que aquí s’ha fet a mitges.

Un cop rentada la cara de la imatge de la ciutat amb el fet d’acceptar que el rei Baltassar i el seu seguici serien els refugiats acollits a la ciutat perquè Reus és va declarar ciutat d’acollida gràcies a una moció de la CUP, sorpresa! Al Consell General de l’organisme competent, la regidora va anunciar que el seguici continuaria amb persones blanques pintades de color negre. Per què? Doncs perquè no sabia on trobar més persones d’aquest color de pell…

Dues de les assistents vam posar el crit al cel i vam argumentar que, si ho haguessin consultat, ens hauríem ofert a resoldre-ho.

O sigui que les felicitacions pel canvi a Reus són a mitges: rei i patges de veritat; seguici de mentida. I així anar fent, un exemple més de la seva voluntat política. Ah no! Que això no ho és política, són festes tradicionals!

 

Mariona Quadrada
Regidora de la CUP de Reus