Roger Fernández planteja contradiccions entre Junts pel Sí i CDC

Roger Fernández, membre de la CUP de Reus i del Casal Despertaferro, ha penjat per trenta-unè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Fernández ha plantejat la contradicció entre el document presentat per Junts pel Sí a la CUP per la investidura d’Artur Mas i l’actitud de Convergència a la Diputació de Tarragona.

Per trenta-unè dia consecutiu, Roger Fernández de la CUP de Reus i del Casal Despertaferro ha penjat l’estelada a la Diputació de Tarragona, per tal de denunciar les ordres del president de la corporació Josep Poblet, de fer retirar cada dia l’estelada del despatx de la CUP.

El reusenc ha plantejat “com pot ser que Junts pel Sí plantegi a la CUP que vol avançar cap a la independència mentre Convergència a la Diputació de Tarragona s’escuda amb la legislació espanyola per fer retirar l’estelada i veta les mocions de la CUP en suport a la Declaració del 9N promoguda per la pròpia Convergènica perquè no es puguin debatre al Ple”.

Precisament, avui al matí s’ha celebrat el Ple de la Diputació de Tarragona, en que un mes després de l’anterior encara no s’ha presentat l’informe de Secretaria que dictamini sobre les dues mocions presentades per la CUP, en relació a l’ingrés dels impostos de la Diputació a l’Agència Tributària de Catalunya i de suport a la Declaració del Parlament del passat 9 de novembre.

A més, cal destacar també, que les dues mocions presentades per la CUP a la Junta de Portaveus, per tal que es redacti un Reglament Orgànic que reguli el funcionament de la Diputació i els seus òrgans de govern i perquè es retransmetin els plens de la Diputació a través d’internet, no s’han portat finalment al Ple amb el compromís de PSC i CiU d’impulsar-ho des de les comissions informatives.