Edgar Fernández pren possessió com a nou diputat provincial de la CUP

Aquest matí s’ha celebrat un Ple extraordinari de la Diputació de Tarragona, en el qual s’ha fet efectiu el relleu de David Vidal per Edgar Fernández com a portaveu del Grup Polític de la CUP a l’ens provincial.

David Vidal que ha estat diputat durant el primer tram del mandat 2015-2019, ha abandonat el seu càrrec de diputat provincial, en tant en quant ha renunciat a la seva condició de regidor a l’Ajuntament de Reus.

En el seu lloc, un altre regidor reusenc, Edgar Fernández Blázquez, assumirà a partir d’ara i fins a finalitzar el mandat, el càrrec de diputat provincial, com a únic representant del Grup Polític de la CUP.

Edgar Fernández ha promès el seu càrrec per imperatiu legal i afegint que la seva tasca es centrarà en “lluitar perquè la Constitució Espanyola perdi tot el seu efecte legal sobre el territori dels Països Catalans”.

Posteriorment, i centrant-se en el càrrec que ocuparà a partir d’avui, ha declarat públicament que la tasca de la CUP es centra “en seguir posant noms i cognoms a pràctiques corruptes i en denunciar la Diputació de Tarragona com una institució imposada per l’Estat espanyol que no es correspon amb la realitat del nostre territori i en les necessitats de la seva població”.

Edgar Fernández va néixer l’any 1988 a Reus és educador social i estudiants de psicologia. En la seva vessant política va iniciar la seva militància l’any 2002 a l’Assemblea de Joves de Reus que posteriorment va integrar-se dins la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI). Fernández també és soci del Casal Despertaferro de Reus, afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i militant de l’organització Endavant-OSAN. La seva militància a l’assemblea local de la CUP de Reus va iniciar-se l’any 2010 i l’any 2015 va ser escollit regidor de l’Ajuntament de Reus.