Ens sumem a la mobilització contra la inhabilitació de Quim Torra

Davant la inhabilitació del President Quim Torra per part del Tribunal Suprem per no despenjar la pancarta de “Llibertat presos polítics i exiliats”, la CUP considerem que l’Estat espanyol atempta, una vegada més, contra la llibertat d’expressió, la democràcia i la nostra sobirania. Davant de tot això, fem una crida a participar de les mobilitzacions al carrer i mostrar la nostra solidaritat antirepressiva.

La Candidatura d’Unitat Popular ens sumem a la concentració convocada per l’ANC avui a les 20h a la Plaça Mercadal (Reus)

Ens trobem en un context marcat per una causa general contra l’independentisme, amb un total de 2.850 persones represaliades. Avui mateix, a més, la companya Tamara Carrasco compareixia davant els Tribunals per un judici-farsa basat en el muntatge policial de l’operació contra els CDR. Ens trobem així, davant d’un nou atac contra l’independentisme, contra la dissidència, contra els drets fonamentals, la llibertat d’expressió, els drets de protesta i de manifestació.

Ja n’hi ha prou, omplim places i carrers!

La inhabilitació de Quim Torra no només és un atac a la llibertat d’expressió; també és un atac a la sobirania del poble català i les seves institucions.

Desbordem-ho tot, omplim places i carrers i exercim el nostre dret a ser lliures, sobirans i amb vides dignes. Si la repressió no s’atura, nosaltres tampoc.

Ens inhabiliten a totes. Contra la repressió de l’Estat espanyol, RESISTÈNCIA!

Recorda portar mascareta, mantenir la distància i les mans netes.