La CUP emplaça Montserrat Vilella (JxR) i Noemí Llauradó (ERC) a assistir avui a la trobada d’electes

La formació de l’esquerra independentista va demanar ahir a les portaveus dels dos partits que fomentessin l’assistència dels seus regidors a la trobada i que ajornessin les comissions informatives d’aquesta tarda

Els tres regidors del grup municipal de la CUP de Reus assistiran a la trobada de càrrecs electes que se celebrarà aquesta tarda a les Cotxeres de Sants (Barcelona) per traçar una resposta a la greu situació repressiva i política que viu el país. A més, tornen a emplaçar ERC i Junts per Reus a fomentar l’assistència dels seus regidors a la trobada i ajornar fins demà les comissions informatives programades per aquesta tarda. “Som 16 regidors independentistes al ple municipal de Reus i ens toca, a tots, estar a l’alçada de les demandes del país“, ha dit Marta Llorens. 

De fet, la portaveu de la CUP de Reus, Marta Llorens, es va comunicar ahir amb Noemí Llauradó (ERC) i Montse Vilella (JxR) per transmetre’ls la importància de la convocatòria i demanar-los l’assistència conjunta, apel·lant a la urgència del moment. Fins ara, la resposta de les portaveus dels partits del govern municipal ha estat negativa.

La intenció de la trobada de càrrecs electes d’aquest vespre a Barcelona és “concretar un programa per trobar una sortida democràtica en clau d’autodeterminació al conflicte amb l’Estat espanyol”. A més, la CUP insisteix en “la importància de l’assistència dels regidors del govern de Reus per poder desplegar políticament els acords de la moció en rebuig a la sentència de l’1-O” de dimarts passat.

Per últim, la CUP de Reus fa una crida a la mobilització constant, massiva i diversa” per fer front a la repressió i per la llibertat sencera del nostre país”.

Reus, 21 d’octubre de 2019