Pol Sancho denuncia que la Diputació gasti 57.429,36€ en lots de Nadal

Pol Sancho, membre del sindicat Coordinadora Obrera Sindical (COS) de les comarques del Camp, ha penjat avui per vint-i-quatrè dia consecutiu l’estelada a la Diputació de Tarragona. Sancho ha criticat que “mentre la precarietat laboral va en augment en tots els sectors productius -inclòs el sector públic- la Diputació es gasti 57.429,36€ en lots de Nadal per als seus treballadors i treballadores”.

El representant de la COS, Pol Sancho, ha vingut avui a la Diputació de Tarragona a penjar l’estelada, on ha aprofitat per valorar l’acord de la Junta de Govern de la Diputació de destinar 57.429,36€ a la compra de lots de Nadal per als 1.116 treballadors i treballadores de la institució.

Segons Sancho, “és vergonyós que mentre el percentatge de treballadors i treballadores temporals i precaritzades va en augment tant en el sector privat com en el públic, la Diputació aprovi gastar -amb diner públic- 51,46€ per un lot de Nadal per a cada treballador i treballadora”.

Sancho no entén com es pot destinar una quantitat tant gran de diners públics en una despesa supèrflua com aquesta i insta a la Diputació a que “si realment es preocupa pels als seus treballadors i treballadores, caldria plantejar una política de major estabilitat laboral que acabi amb contractes temporals, que poden arribar a ser contractes per una setmana o per un dia, tal i com s’està posant malauradament de moda al sector públic a imitació del sector privat”.