La formació denuncia el tracte de favor del govern reusenc vers el club privat CF Reus Deportiu en detriment dels equips de rugbi de la ciutat que “s’han quedat sense camp homologat per jugar a mitja temporada”

Ciurana demana al regidor d’Esports, Cervera, que no “menteixi” més sobre aquesta qüestió  

 

La CUP assegura que fa mesos que demanen el conveni entre RELLSA, l’Ajuntament de Reus i el CF Reus Deportiu, pel qual s’ha cedit l’espai de l’antic camp de rugbi municipal al club de futbol privat, però denuncien que els han entregat el conveni de l’any anterior. Per aquest motiu la Candidatura posa en dubte que exisiteixi realment un conveni i, si existeix, entén “que deu ser un conveni d’escàndol i per això no el volen entregar”.

El regidor de la formació Oriol Ciurana afirma que tenen “moltes preguntes a l’aire que no es poden respondre sense saber què diu el conveni, si és que està fet”. “Es dóna més terreny de joc a una societat anònima pel mateix preu d’abans? Les obres que ha fet el club de futbol van a canvi de no pagar un lloguer per aquestes instal·lacions? Quin benefici genera aquesta cessió sobre la ciutat?”, són algunes de les preguntes que ha plantejat el regidor.

Ciurana també ha estat molt crític amb el tracte de “menyspreu” del govern vers l’esport minoritari i de base. “Les instal·lacions que s’han fet a l’antic camp municipal de rugbi, ara les utilitzarà un equip privat i deixaran de servir per als equips de base de Reus”. En aquest sentit, el regidor ha lamentat que el govern informés als equips de rugbi que haurien de deixar el seu camp el passat mes de novembre, a mitja temporada. A més ha denunciat que “els hagin portat a un camp que realment no està adaptat ni preparat per jugar a rugbi.”

La CUP també reclama que es tingui en compte que “les seccions de rugbi no disposen del pressupost del qual disposa el CF Reus Deportiu”. “El que ha fet aquest govern amb Jordi Cervera al capdavant és la manera més fàcil d’acabar amb aquest esport a la ciutat”, ha assegurat Ciurana”, qui ha lamentat que després es defensi “hipócritamente” el rugbi des del saló de plens i es parli de fomentar l’esport de base. El cupaire també ha afirmat que “Cervera ha mentit perquè la Federació no ha homologat el camp que s’ha cedit pel rugbi”.