La CUP de Reus hem volgut reforçar la campanya de civisme de l’Ajuntament de Reus, amb una línia pròpia per advertir dels comportaments incívics que realment pertorben la convivència a la ciutat: el problema és que no es sancionen amb la mateixa exemplaritat que les multes per fer ús de l’espai públic.

⚠️ 1.000 pisos buits en mans de la banca en un context d’emergència social! Els comportaments incívics dels bancs fan que la gent marxi dels seus barris, que els comerços tanquin i que els veïns i veïnes vegin alterada la seva convivència.

⚠️ MAL SERVEI, A PREU D’OR! 💸 Pròrrogues milionàries a empreses sense fiscalitzar el servei prestat a la ciutadania? Incivisme és la sinistralitat i la precarietat amb la que conviuen els treballadors del servei de la brossa 🔴.

🔴 A l’Hospital, si vas per la pública… esperes el triple❗️ 🆘 Un acte incívic que afecta greument la salut dels nostres veïns i veïnes 🤕. Incivisme és ⚠️ fer pagar als usuaris i treballadors de l’Hospital els deutes generats per la corrupció i el mal finançament de la sanitat pública!